Nosaltres

Sentro 20 és més que un restaurant, és una experiència culinària filipina a La Massana, Andorra. La nostra missió és portar el sabor autèntic i la rica cultura de Filipines a la nostra comunitat, oferint una combinació única de plats tradicionals i fusió moderna.

Història

Fundat a finals del 2020

Fundat a finals del 2020, en plena pandèmia, Sentro 20 va néixer de la passió per la cuina de la nostra mare, Judy, i les habilitats de pastisseria de la meva germana, Kim. La nostra família volia compartir l’experiència d’un menjar filipí casolà, creant un lloc que permetés a tothom reunir-se al voltant d’una cuina generosa i encara poc coneguda pels andorrans.

Una Experiència Inoblidable a Sentro 20

Gaudeix d’una vetllada excepcional amb la nostra autèntica cuina filipina de fusió. Des de plats tradicionals fins a creacions modernes, cada plat està dissenyat per captivar els teus sentits i oferir-te una experiència culinària inigualable.

Reprodueix vídeo

Coneix l'Equip

A Sentro 20, cada membre del nostre equip aporta una passió i experiència úniques que contribueixen a crear una experiència culinària inoblidable. Des dels nostres cuiners, que fusionen magistralment sabors tradicionals i moderns, fins al nostre personal de sala, que et farà sentir com a casa, estem dedicats a oferir-te el millor servei possible.

Persona 1

Chef

Persona 2

Cambrer

Persona 3

Ajudant de cuina

Carret de compra
caCatalà